Новини | Страница: 2 | Тесла Сервіс Автомобілі Запчастини Тюнінг

Новини

Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів

Це найзадоволеніші власники електромобілів Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів. Але минулорічний переможець Kia e-Niro наслідує їх приклад.

Скільки коштує Tesla Model 3 у Європі?

У лютому 2019 року  Model 3 (https://tsk.ua/katalog- avto/model-3/) вирушила на європейські ринки… Спочатку Model 3, а потім і з Model Y Tesla зміцнила свої позиції в основному проти німецьких виробників, які готують безліч електромобілів. Зріла і дорожча Model S досі процвітала (згідно Jato Dynamics, за перші 10 місяців у неї було 13 209 продажів у Європі), але тепер вона зазнаватиме тиску як з боку конкуруючих електромобілів, так і з боку "дешевше".

Як швидко заряджається Тесла?

Ми вирушили в Псатопіргос, прямо перед Патрами, і протестували зарядні пристрої Tesla потужністю 250 кВт. Як швидко ми зарядилися і який струм ми "спалили"? Питання, на які ми відповідаємо…

Tesla Model 3: наскільки вона гарна?

Tesla Model 3 (https://tsk.ua/katalog-avto/model-3/ ) - був найочікуванішим автомобілем на планеті! Його оформили попередні замовлення півмільйона людей з усього світу. Наш вимогливий тест покаже нам, наскільки гарна нова дитина Ілона Маска.

Tesla Model S і X Performance з кращим прискоренням. Дякую Cheetah Stance?

Відразу після введення стійки Cheetah Tesla знизила заявлений час розгону до 100 км/год у Model S Performance та Model X Performance. Тепер це 2,5 замість 2,6 та 2,8 замість 2,9 секунд відповідно. Це перегляд у бік зниження на 3,5-4 відсотки.

Tesla Model 3 Long Range: автомобіль майбутнього, який можна купити вже сьогодні

Мої зустрічі з першими автомобілями Tesla завжди закінчувалися розчаруванням. Ці машини справляли враження, але мали прикрі недоліки, що псували враження. Модель 3 відрізняється. Вигострений, продуманий і просто успішний. І це дуже погані новини для змагань.

Запчастини, аксесуари та модифікації для Tesla

Використовуйте тільки оригінальні аксесуари та запчастини Tesla. Деталі Tesla проходять ретельне тестування, щоб підтвердити їхню придатність, надійність та безпеку. Обов'язково придбайте у Tesla для кваліфікованої установки та консультації спеціаліста з модифікації вашого автомобіля Tesla. Аксесуари можна придбати у виставкових залах Tesla або в Інтернеті на сайті tsk.ua

Что нужно знать о Тесла?

Что касается электрической мобильности, то, с чем мы все согласны : автомобильные эксперты, пользователи и широкая общественность, так это то, что Tesla является эталонным брендом для электромобилей.

Тесла – СТО у Києві

В даний час, коли автомобілі внутрішнього згоряння становлять переважну більшість автомобільного транспорту, відсутність відповідної мережі є великою проблемою. Відмови складних приводних систем вимагають частих перевірок та запобігання певним ситуаціям, здатних буквально розорити домашній бюджет.