Tesla – це великий ігровий ПК на колесах. В електромобілях Tesla будуть доступні всі ігри Steam | Тесла Сервіс Автомобілі Запчастини Тюнінг

Tesla – це великий ігровий ПК на колесах. В електромобілях Tesla будуть доступні всі ігри Steam

Когда Tesla запускала новые версии Model S и Model X, компания заявила, что производительность встроенного процессора сравнима с производительностью PlayStation 5. Также говорилось, что вы без проблем сможете поиграть с Cyberpunk 2077 и другие современные игры.

Коли Tesla запускала нові версії Model S і Model X, компанія заявила, що продуктивність вбудованого процесора можна порівняти з продуктивністю PlayStation 5. Також говорилося, що ви без проблем зможете пограти з Cyberpunk 2077 та інші сучасні ігри.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив сьогодні, що компанія зараз працює над перенесенням бібліотеки ігор у Steam на свої автомобілі. Відповідаючи на запитання ігрового журналіста Райана Маккефрі про те, чи з'явиться Cyberpunk у Model S та Model X у майбутньому, Маск сказав:

Замість того, щоб портувати окремі ігри в інформаційно-розважальну систему автомобіля, ціль Tesla - дозволити власникам у майбутньому грати у всі ігри в Steam, що більше відповідає довгостроковим інтересам.

Ілон Маск

Іншими словами, Tesla хоче дозволити іграм зі Steam працювати на своїх автомобілях, не вимагаючи від розробників спеціального портування чи внесення модифікацій.

Відповідаючи на інше питання, Маск підтвердив, що електричний пікап Cybertruck буде підтримувати гру Cyberpunk 2077, а постачання Cybertruck, як очікується, розпочнеться у 2023 році.