Новини | Тесла Сервіс Автомобілі Запчастини Тюнінг

Новини

Спеціальна пропозиція: Діагностика ходової частини за 1 грн! Спеціальна пропозиція: Діагностика ходової частини за 1 грн!

У нас чудові новини! Ми не тільки пропонуємо знижку до -20% на ремонт ходової частини та запчастини до неї, але й унікальну пропозицію – діагностика вашого автомобіля лише за 1 грн за умови ремонту у нас.

Роспаковка Tesla Model 3 2024 Highland

Повний огляд наживо оновленої Model 3!  Переглянути відео можна за посиланням на офіційний ютуб канал! Замовити автомобіль можна онлайн у нас на сайті

Чому не планували Tesla Model 3 2024?

Вітаємо друзі! Одне з найчастіших питань до нас у компанію це - "коли вийде нова Tesla Model 3?"

І звичайно ж "коли перестане дешевшати Тесла?" коли буде по-справжньому вигідно придбати собі такий електромобіль.

Найголовніше, на що ми вам відповімо в новому відео ролику на нашому каналі, чому ці 2 питання одне ціле?

Cybertruck від Tesla подорожчав, не доїхавши до конвеєра

Електричний пікап Cybertruck від Tesla подорожчає від заявленої ціни, але ніяких конкретних даних не озвучено.

Гендиректор компанії Ілон Маск під час зустрічі акціонерів Tesla на гігафабриці в Техасі підтвердив, що пікап надійде у виробництво в середині 2023 року.

Tesla Cybetruck виявивився досить аеродинамічним

Ще в червні Ілон Маск (Elon Musk) повідомив, що дизайн електричного пікапа Tesla Cybertruck сформований остаточно, і компанія сподівається розпочати його серійне виробництво до середини наступного року. Зовнішність цього транспортного засобу мало кого залишає байдужим, але незалежна експертиза показала, що аеродинаміка від спірної естетики особливо не страждає.

Заводи Tesla випустили 2-мільйонний електрокар

Завод Tesla у Фрімонті в Каліфорнії досяг нового рубежу, випустивши свій 2-мільйонний автомобіль. Опублікували фотографію, на якій зображено 2-мільйонну машину в оточенні персоналу та табличку з написом «2 мільйони». Цю новину опублікував генеральний директор Tesla Ілон Маск.

Тесла Модель 3. Как на украинских дорогах?

На какой машине Илон Маск хочет изменить мир? И самое главное - как вы катаетесь с ним по Украине? Мы внимательно заглянули под капот и попытались оценить Tesla Model 3 вне зависимости от ауры, которая ее окружает. Так как же это на самом деле? Вот наш вердикт. Мы пробовали Tesla Model 3 несколько раз, но всегда только в США и в течение относительно короткого времени. Но теперь у нас есть возможность как следует протестировать машину на чешских дорогах. В городах, вне их и на трассах. На сломанных и модифицированных поверхностях. И как и ожидалось, наши впечатления немного отличаются.

Tesla Model Y – краще і смачніше, але чи досить добра?

Tesla Model Y (https://tsk.ua/katalog-avto/model-y/) довго чекали, але тепер великий позашляховик нарешті прибув до України. У порівнянні з популярною моделлю 3, Y здебільшого краще, але вона також стала однією з найдорожчих у цій галузі.

Tesla Model Y: цена, интерьер, производительность и многое другое

Tesla Model Y https://tsk.ua/katalog-avto/model-y/ будет иметь смысл, если вам нравится внешний вид Tesla Model 3 , но вы хотите что-то более конкретное. Фактически, он напоминает более вертикальную и ориентированную на внедорожник версию того же автомобиля.

Обзор Tesla Model S Plaid

Model S Plaid https://tsk.ua/katalog-avto/plaid/ компания позиционирует как самый быстрый серийный автомобиль на сегодняшний день. Автомобиль оснащен мощными двигателями, генерирующими огромную мощность более 1000 л.с. Благодаря им конструкция может похвастаться ускорением на уровне, недоступном для других заводских автомобилей с традиционными силовыми установками.