Новости | Тесла Сервис Автомобили Запчасти Тюнинг

Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів

Це найзадоволеніші власники електромобілів

 

Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів. Але минулорічний переможець Kia e-Niro наслідує їх приклад.

Результат взято з опитування Асоціації електромобілів «Список електромобілів 2021», в якому вони запитали своїх членів, наскільки вони задоволені своїм автомобілем.

З 15 000 94%, що взяли участь, відповіли, що вони задоволені або дуже задоволені своїм автомобілем. Всі три моделі Tesla входять до першої п'ятірки.

Тесла рулить

Перше місце в опитуванні займає Tesla Model 3 https://tsk.ua/katalog-avto /model-3/, де 85 відсотків відповіли, що вони дуже задоволені (оцінка 5 з 5) проти лише 2 відсотків, які повідомили, що вони дуже незадоволені.

- Те, що власники Tesla Model 3 такі щасливі, ймовірно, пов'язано з тим, що ви отримуєте доступ до хорошої зарядної мережі Tesla, в той же час ви отримуєте хороший автомобіль з великим запасом ходу відносно низькою ціні, – каже Унні Берге. керівник відділу комунікацій Норвезької асоціації електромобілів.

Тесла, звичайно, задоволені позицією на подіумі.

- Приємно бачити, що це опитування підтверджує, що власники Tesla задоволені своїми автомобілями. Незважаючи на те, що вибір електромобілів зростає, ми спостерігаємо зростання інтересу до Tesla і докладаємо всіх зусиль, щоб усі наші клієнти залишилися задоволеними. Серед іншого, ми постійно працюємо над розширенням нашої мережі Supercharger, щоб забезпечити задоволення попиту, що росте, на міжміські зарядки і поїздки на електромобілях для всіх наших клієнтів», — каже консультант з комунікацій Нора Віслофф Егенас з Tesla для Tek.no.

Kia та BMW знову виглядають сильними цього року

Kia e-Niro знаходиться на явному другому місці з тим же середнім показником, що і у Tesla Model 3 (4,78), і з 84% опитаних, які відповіли, що вони дуже задоволені. /p>

Ще одна задоволена робота — це інформаційний менеджер Kia Bil Norge AS Метте Сімонсен Сауге.

- Дуже забавно, що наші електромобілі так добре показують себе в опитуванні, а e-Niro - у самому верху. Причина, через яку e-Niro так стабільно посідає перше місце в опитуванні, пов'язана з тим, що він покриває потреби в багатьох областях; великий реальний запас ходу навіть узимку - наші електромобілі дуже енергоефективні і, як і раніше, є автомобілями, які проїжджають далі за всіх на ринку в незалежних тестах. E-Niro також є просторим сімейним автомобілем із гарною вантажопідйомністю, каже Сож.

BMW i3 також залишається стабільно високо у списку, цього року на четвертому місці із загальним відсотком задоволеності власників загалом 97 відсотків - стільки ж, скільки три верхні місця.

Дуже щасливі електричні водії

Кількість задоволених водіїв електромобілів залишається стабільною на високому рівні. Два роки тому 68% відповіли, що дуже задоволені, 24% — що задоволені, і лише 1,6% заявили, що дуже незадоволені своєю машиною.

Цього року ми спостерігаємо ту ж тенденцію: 67% заявили, що вони дуже задоволені своїм електромобілем, 27% задоволені, і лише 2% заявили, що дуже незадоволені.

Навіть кандидати, які показали найгірші результати в опитуванні, одержують відносно хороші оцінки. Щодо Volkswagen ID.3, то 49% кажуть, що вони дуже задоволені, але 36% заявляють, що вони задоволені. Їхній загальний бал 4,27 є одним із найнижчих середніх, але це далеко не приголомшливий бал.

Позитивні цифри відзначає і Берге.

- Однак найдивовижніше в цьому списку те, що електричні водії, як правило, дуже позитивні щодо всіх брендів. За словами Берге, це обіцяє нам успіх у найближчі роки, коли ми доведемо продаж нових автомобілів до 100% без шкідливих викидів.

tsk.ua