Зовні класичний Mercedes – насправді Tesla!

Зовні Mercedes – насправді Tesla: Ми створили унікальний електромобіль для всесвітньої виставки тюнінгу SEMA!

Наші майстри з тюнінг підрозділу "TSK TUNING" побудували унікальну автівку для всесвітньої виставки SEMA, яка займає пристижне місце в США і загалом у світі. Електромобіль під назвою Tesla Gullwing отримав дуже схвальні оцінки журі і потрапив до топ-40 найкращих проєктів світу на фестивалі.

 

 

Електромобіль побудований на базі стандартної Tesla Model 3. В основу кузова було покладено дизайн, який колись було намальовано для бренду Mercedes-Benz. В принципі, це і пояснює наявність значка Mercedes на решітці радіатора. Окрім значка та зовнішньої схожості, від Mercedes в автомобілі нічого немає.

Спочатку навіть були перестороги, чи потрібно взагалі лишати лого Mercedes на машині, яка не має жодного відношення до бренду. Але все ж таки залишили.

 

 

Tesla Gullwing отримала двері, що відкриваються вгору. Так, як це реалізовано в електричному кросовері Tesla Model X, та як було колись в спортивному автомобілі Mercedes 300 SL (Gullwing), який випускався з 1954 по 1957 роки.

 

 

“Це найдорожча Tesla і одночасно найбільш технологічний класичний автомобіль з автопілотом, додатком, оновленнями та доступом до зарядних станцій Supercharger. Tesla Gullwing увійшла до топ-40 найкращих проєктів на фестивалі тюнінгу SEMA 2023 і могла бути першим електромобілем, який увійшов до топ-12, але поки що, здається, не на часі”, – розповів Богдан Головатюк у коментарі для AUTOGEEK.

 

 

Характеристики електромобіля Tesla Gullwing від українських майстрів тюнінгу TSK теж вражають. До 100 км/год він розганяється за 3,9 секунди – це швидше, ніж будь-який автомобіль в такому кузові. Запас ходу цього унікального авто складає близько 350 км на одному заряді.

 

 

Метою цього проєкту було показати, що не важливо, який в автомобіля може бути кузов – головне, технології.

“Кузов дуже легко змінити, в цьому нема ніякої проблеми. Головне, що у нас найбільш оптимізований, найбільш ефективний електромобіль, який приховано під скловолоконною оболонкою”, – засновник ТСК,

 

 

МАГАЗИН ТЮНІНГУ МАГАЗИН ЗАПЧАСТИН МАГАЗИН АВТОМОБІЛІВ СЕРВІСНІ ПОСЛУГИ