Тюнінг для Tesla Model 3: як зробити свій електромобіль ще кращим?

PHOENIX PHOENIX aero

Тесла Модел 3 - це сучасний електромобіль, який поєднує в собі високу потужність, екологічність і комфорт. Він має стильний дизайн, просторий салон, інноваційну технологію і вражаючу динаміку. Але чи можна зробити його ще більш привабливим і спортивним? Відповідь - так! Ми пропонуємо унікальний тюнінг комплект для Тесла Модел 3, який включає в себе пороги, капот, передній бампер, задній дифузор, спойлер і накладки на дзеркала. Цей body kit надає автомобілю динамічний і агресивний вигляд, покращує аеродинаміку.

 

Варіанти кастомізації

Кастомізація доступна в двох варіантах: "PHOENIX та PHOENIX aero". Перший варіант не включає в себе капот і передній бампер, а замість них встановлюється передній сплітер. Другий варіант має новий капот і бампер, які гармонійно поєднуються з рештою елементів комплекта. У обох варіантах є можливість комбінувати окремі деталі у вигляді накладок і спойлера.

 

Матеріали і якість

Ці деталі можна замовити на вибір з скловолокна або з карбону. Скловолокно - це легкий і міцний матеріал, який має гладку поверхню і легко фарбується. Карбон - це сучасний композитний матеріал, який має високу жорсткість і малу вагу. Він має характерний чорний кольор і текстуру, яка підкреслює спортивний стиль автомобіля. Для преміум версії використовується кований карбон, який має стильний вигляд, міцність і легкість.

Все обладнання тюнингу до Тесла Модел 3 виготовляється за найвищими стандартами якостi. Воно пройшло ретельне тестування на безпеку, надiйнiсть i довговiчнiсть. Воно також відповідає всім вимогам законодавства України щодо технічного стану та екологічності автомобілів.

Про компанію TSK.UA

Компанія TSK.UA - це перший сервіс Тесла в Україні, який займається не тільки ремонтом і продажем автомобілів, але і їх кастомізацією. Комплексні послуги по автомобілям Тесла в Україні від професіоналів у своїй справі. Ми маємо великий досвiд роботи з електромобiлями, сучасне обладнання i квалiфiкований персонал. Ми гарантуємо високу якiсть наших послуг i задоволення наших клiєнтiв.

Якщо у вас виникло бажання змінити свій автомобіль, у вас є можливість звернутися в чат або на гарячу лінію компанії. Ми радо проконсультуємо вас про всi деталi тюнинга обвеса для Тесла Модел 3, пiдберемо оптимальний варiант для вашого бюджету i смаку, i зробимо ваш електромобiль ще кращим.

Автомобілі Tesla Model S,E,X,Y Plaid у наявності та власний автосалон в Київі

 

Найбільший склад запчастин Тесла

 

Сервісні послуги віддалено та в Гостомелі

 

Виготовлення тюнінгу у наявсності та під замовлення

 

Пригон автомобілів Тесла из США "під ключ"

 

Оцінка пошкоджень та відновлення авто