Новини | Тесла Сервіс Автомобілі Запчастини Тюнінг

Новини

Тюнінг для Tesla Model 3: як зробити свій електромобіль ще кращим? Тюнінг для Tesla Model 3: як зробити свій електромобіль ще кращим?

Тесла Модел 3 - це сучасний електромобіль, який поєднує в собі високу потужність, екологічність і комфорт. Він має стильний дизайн, просторий салон, інноваційну технологію і вражаючу динаміку. Але чи можна зробити його ще більш привабливим і спортивним? Відповідь - так!

Нова Tesla Model 3 Performance 2024: Старт продажу!

Компанія Tesla 24/04/24 оголосила про початок продажу нової моделі Tesla Model 3 Performance 2024 року. Цей оновлений електромобіль обіцяє стати новим еталоном у своєму класі, завдяки покращеним характеристикам і передовим технологіям.

Роспаковка Tesla Model 3 2024 Highland

Повний огляд наживо оновленої Model 3!  Переглянути відео можна за посиланням на офіційний ютуб канал! Замовити автомобіль можна онлайн у нас на сайті

Заводи Tesla випустили 2-мільйонний електрокар

Завод Tesla у Фрімонті в Каліфорнії досяг нового рубежу, випустивши свій 2-мільйонний автомобіль. Опублікували фотографію, на якій зображено 2-мільйонну машину в оточенні персоналу та табличку з написом «2 мільйони». Цю новину опублікував генеральний директор Tesla Ілон Маск.

Тесла Модель 3. Как на украинских дорогах?

На какой машине Илон Маск хочет изменить мир? И самое главное - как вы катаетесь с ним по Украине? Мы внимательно заглянули под капот и попытались оценить Tesla Model 3 вне зависимости от ауры, которая ее окружает. Так как же это на самом деле? Вот наш вердикт. Мы пробовали Tesla Model 3 несколько раз, но всегда только в США и в течение относительно короткого времени. Но теперь у нас есть возможность как следует протестировать машину на чешских дорогах. В городах, вне их и на трассах. На сломанных и модифицированных поверхностях. И как и ожидалось, наши впечатления немного отличаются.

Tesla Model Y – краще і смачніше, але чи досить добра?

Tesla Model Y (https://tsk.ua/katalog-avto/model-y/) довго чекали, але тепер великий позашляховик нарешті прибув до України. У порівнянні з популярною моделлю 3, Y здебільшого краще, але вона також стала однією з найдорожчих у цій галузі.

Tesla Model Y: цена, интерьер, производительность и многое другое

Tesla Model Y https://tsk.ua/katalog-avto/model-y/ будет иметь смысл, если вам нравится внешний вид Tesla Model 3 , но вы хотите что-то более конкретное. Фактически, он напоминает более вертикальную и ориентированную на внедорожник версию того же автомобиля.

Обзор Tesla Model S Plaid

Model S Plaid https://tsk.ua/katalog-avto/plaid/ компания позиционирует как самый быстрый серийный автомобиль на сегодняшний день. Автомобиль оснащен мощными двигателями, генерирующими огромную мощность более 1000 л.с. Благодаря им конструкция может похвастаться ускорением на уровне, недоступном для других заводских автомобилей с традиционными силовыми установками.

Домінування Tesla на ринку поступово стає самоздійснюваним пророцтвом

На видавничому ринку відбувається щось, що змусило згадати про 20-річну давність. Усі пишуть про Теслу. Іноді це “біржовий міхур”, іноді те, що вони “горять”, але назви не крутять. Tesla, мабуть, єдина автомобільна марка, яка заворожує навіть дітей — і я чув це від двох представників різних виробників!

Чому я вибрав Tesla Model S

Наш клієнт повідомив нам радісну новину: він вирішив купити електрику, а саме Tesla Model S Long Range Plus. Він також набув великого досвіду роботи з іншими моделями, лізингом Tesla та страховими компаніями. Він поділився цією інформацією з нами на користь інших читачів.