Новини | Страница: 2 | Тесла Сервіс Автомобілі Запчастини Тюнінг

Новини

Tesla Model Y: цена, интерьер, производительность и многое другое

Tesla Model Y https://tsk.ua/katalog-avto/model-y/ будет иметь смысл, если вам нравится внешний вид Tesla Model 3 , но вы хотите что-то более конкретное. Фактически, он напоминает более вертикальную и ориентированную на внедорожник версию того же автомобиля.

Обзор Tesla Model S Plaid

Model S Plaid https://tsk.ua/katalog-avto/plaid/ компания позиционирует как самый быстрый серийный автомобиль на сегодняшний день. Автомобиль оснащен мощными двигателями, генерирующими огромную мощность более 1000 л.с. Благодаря им конструкция может похвастаться ускорением на уровне, недоступном для других заводских автомобилей с традиционными силовыми установками.

Домінування Tesla на ринку поступово стає самоздійснюваним пророцтвом

На видавничому ринку відбувається щось, що змусило згадати про 20-річну давність. Усі пишуть про Теслу. Іноді це “біржовий міхур”, іноді те, що вони “горять”, але назви не крутять. Tesla, мабуть, єдина автомобільна марка, яка заворожує навіть дітей — і я чув це від двох представників різних виробників!

Чому я вибрав Tesla Model S

Наш клієнт повідомив нам радісну новину: він вирішив купити електрику, а саме Tesla Model S Long Range Plus. Він також набув великого досвіду роботи з іншими моделями, лізингом Tesla та страховими компаніями. Він поділився цією інформацією з нами на користь інших читачів.

Насколько хороша Model 3 в действительно длительном путешествии?

Один из мифов об электромобилях заключается в том, что они не подходят для дальних путешествий — например, поездки по Европе. Мы протестировали Tesla Model 3 https://tsk.ua/katalog-avto/model-3/ из Марселя на побережье Средиземного моря и домой в Осло. Вывод: похороните этот миф.

Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів

Це найзадоволеніші власники електромобілів Клієнти Tesla знову стали найзадоволенішими власниками електромобілів. Але минулорічний переможець Kia e-Niro наслідує їх приклад.

Скільки коштує Tesla Model 3 у Європі?

У лютому 2019 року  Model 3 (https://tsk.ua/katalog- avto/model-3/) вирушила на європейські ринки… Спочатку Model 3, а потім і з Model Y Tesla зміцнила свої позиції в основному проти німецьких виробників, які готують безліч електромобілів. Зріла і дорожча Model S досі процвітала (згідно Jato Dynamics, за перші 10 місяців у неї було 13 209 продажів у Європі), але тепер вона зазнаватиме тиску як з боку конкуруючих електромобілів, так і з боку "дешевше".

Як швидко заряджається Тесла?

Ми вирушили в Псатопіргос, прямо перед Патрами, і протестували зарядні пристрої Tesla потужністю 250 кВт. Як швидко ми зарядилися і який струм ми "спалили"? Питання, на які ми відповідаємо…

Tesla Model 3: наскільки вона гарна?

Tesla Model 3 (https://tsk.ua/katalog-avto/model-3/ ) - був найочікуванішим автомобілем на планеті! Його оформили попередні замовлення півмільйона людей з усього світу. Наш вимогливий тест покаже нам, наскільки гарна нова дитина Ілона Маска.